Szolgáltatásaink

Cégünk a lehető legmagasabb színvonalat biztosítja minden szolgáltatása révén, legyen szó pumpapálya építésről, erdei kerékpáros pálya fejlesztésről vagy éppen országos rendezvények megszervezéséről.

Pumpapálya építés

A pumpapálya építése a pontos, precíz tervezéssel kezdődik, amelyet a költségvetés meghatározása követ. Szükség esetén 3D látványtervvel támasztjuk alá a tervezést. A pumpapályák építésénél a pályaelemek kialakítása töltőanyaggal történik. A megfelelő futófelület kialakítása érdekében, a szilárd alépítményre meghatározott rétegrend kerül.

A pálya melletti tereprendezésre nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a sport
és a szabadidő eltöltésének élvezeti értékéhez érdemben járul hozzá a
rendezett, kulturált környezet.

Erdei Kerékpáros pálya fejlesztés

Az erdei kerékpáros pálya megvalósítása szintén a tervezéssel kezdődik. Alapos helyszínbejárást követően a megrendelővel történő egyeztetés mellett prezentáljuk a koncepciót, amely a terület adottságait figyelembe véve a lehető legmagasabb kihasználtsággal valósítunk meg.

Az ORBITREX erdei pályák időtálló és professzionális kivitelezésére garancia az évtizedes hegyi kerékpározásban eltöltött sportszakmai múlt, mely csapatunkat jellemzi.

Rendezvények

Az ORBITREX csapatában többen is rendelkeznek rendezvényszervezői múlttal, mely időszak alatt több világesemény felépülését is láthattuk, irányíthattuk belülről.

Ezeket a tapasztalatokat egybe gyúrva valósítunk meg első sorban downhill kerékpáros rendezvényeket, de ugyanakkor pálya megnyitók, sajtó események is színesítik referenciáinkat.

További kérdéseid vannak?

Ha ajánlatot kérnél, vagy további kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot!