Rólunk

Az Orbitrex közös múltja nem nyúlik vissza évtizedeket, mint ahogy világviszonylatban a kerékpáros pumpapálya építés sem. Egyénenként azonban mindenki olyan szakterületen szerzett tapasztalatot, amely kiválóan kamatoztatható a kerékpáros infrastruktúra fejlesztés területén, illetve azon egyéb projekteken, melyeken cégünk a pumpapálya építés mellett dolgozik. Vállalkozásunkat azért alapítottuk, mert hiszünk benne, hogy szükség van a piacon arra a szellemiségre, hozzáállásra, amivel egy-egy kivitelezést kezelünk. 

A csapat aki mindezt véghez viszi

Csapatunk hitvallása, hogy minden pont úgy készüljön el, ahogy azt a tervező asztalon megálmodtuk. Ahhoz, hogy ez a valóságban így is történjen, minden tapasztalatunkra szükség van. Rövid bemutatkozásainkban közelebbről is megismerhettek minket.

Győri Kristóf

Ügyvezető

Gács Péter

Sportszakági referens, műszaki vezető

Paczolay András

Műszaki tervező

Kordics Edit

Irodavezető

További kérdéseid vannak?

Pumpapályát vagy erdei kerékpáros nyomot építtetnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Győri Kristóf

Ügyvezető

Sportmenedzseri végzettségem jó alapot adott a sportokkal való szakmai munka elsajátításához. Az ORBITREX megalapításakor évtizedes rendezvényszervezői és projektmenedzseri tapasztalataimra támaszkodtam, melyek keretein belül számtalan nagy elképzelés megálmodójaként és megvalósítójaként vettem részt. Ezen alapokra építve nyugodtan mondhatom, hogy megrendelőinkkel a sikeres együttműködés garantált.

Gács Péter

Sportszakági referens, műszaki vezető

A sportok iránti megszállottság és projektmenedzsment tanulmányaim, majd munkáim okán hamar a sportszervezésben találtam magam, így a versenyszerű sportolás után már sportvezetőként járom sorra elsősorban az európai helyszíneket. Mindig is érdekelt az ilyen célú létesítmények létrejöttének folyamata és a fantázia által is nagyban vezérelt legkülönbözőbb módozatok és műszaki megoldások. Ezeket a tapasztalatokat és tanulmányokat ötvözve az országos és nemzetközi versenyeink pályáinak építésével, alakult ki a szabadidős infrastruktúra fejlesztésének gondolata.

Paczolay András

Műszaki tervező

A tervezés és alkotás öröme vezetett a gépészmérnök pályára. Mesterszakon ipari termék- és formatervező mérnökként elsajátítottam a design gondolkodás metódusát, amit számos termékfejlesztő és terméktervező projektben tudtam kamatoztatni. Az ORBITREX pályák tervezése során a műszaki és művészi szemlélet harmóniájával arra törekszem, hogy azok ne csak biztonságosak és időtállóak hanem esztétikusak és élvezetesek is legyenek.

Kordics Edit

Irodavezető

A sportok szeretete és a szabadidő hasznos, aktív eltöltése gyermekkoromtól kezdve fontos szerepet játszott az életemben, így főiskolai tanulmányaim is ehhez a témához kapcsolódnak; rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon diplomáztam. Több éves tapasztalattal rendelkezem különböző sporttal foglalkozó szervezetek működésének segítésében, mely mindig is örömmel töltött el, mint az is, hogy az ORBITREX csapat tagja lehetek, ezzel is segítve a magyar kerékpáros infrastruktúra fejlődését.