Vácrátót

Freeride

ADATOK:
Freeride pálya nyomváltozatok: 1 db kék, 1 piros ugrós nyom, 1 db flow line
Pályaelemek: Kék+piros nyom: 4+4 db ugrató, Flow line: 5 db ugrató, 4 db döntött kanyar
Pályahossz: Kék+piros nyom: 70+70 méter, Flow line: 84 méter

A vácrátóti Bringapark évről-évre fejlődik. Ezúttal egy Freeride típusú erdei kerékpáros pálya létesült az Öregerdőnél. Különböző nyomváltozatokkal a kezdőtől a haladóig, bárki élvezheti az erdei ugratás örömét. A nyomváltozatokat szándékosan úgy alakítottuk ki, hogy ne ijedjen meg senki az első gurulásnál, bátran fejlődhet a kék nyomon, majd ha már magabiztosabban üli meg a kerékpárját, akkor akár szintet is léphet.

A flow line nyom pedig bárki számára élvezhető, aki egy picit kísérletezne azzal, hogy milyen élmény bátran befordulni az erdőben egy döntött kanyarba. Mindenki kipróbálhatja a pumpapálya által megszerzett tudását, hiszen az épített kanyarokba bátran bele lehet menni egy freeride pálya kanyarjaiba nem csak egy aszfaltos pumpapálya döntött kanyarjaiba.

És ha már a pumpapálya szóba került, akkor nem mehetünk el amellett, hogy unalomig nézegessétek a többi projektjeinket, hiszen nem csak freeride pálya és pumpapálya van a repertoárunkban, hanem singletrail pályákat is építettünk a korábbi években. Ráadásul nem csak pályaépítés tölti ki az időnket, hanem rendezvényszervezés is. Ezen belül a fő projektünk a Downhill Országos Bajnokság, amely 2022-ben már több mint 300 nevezővel rajtolt el. Ha valamelyik projektünk felkeltette az érdeklődésed és szeretnél hasonlót, fordulj hozzánk bizalommal. Ajánlatkéréshez és érdeklődéshez lépjetek a Kapcsolat oldalunkra. Facebook és Instagram oldalainkon pedig további tartalmakat találtok.

További kérdéseid vannak?

Ha ajánlatot kérnél, vagy további kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot!