Újbuda – Sport11

Triál pálya

Újbudán elkészült az első budapesti triálpálya, közvetlenül a már meglévő pumpapálya mellett. A Superior Racing Team utánpótlás csapatának rendkívül tehetséges tagjai már megkövetelték maguknak, hogy létesüljön a pumpapálya mellé egy újabb gyakorlási lehetőség.

A Hegeshow atyja, Hegedűs Laci volt az Orbitrex segítségére a kialakításban. Ugyanis nem csak, hogy az ország legkiválóbb triálosa, de az egyik legjobb edző is hazánkban. Ennek megfelelően a Sós Sanya által fémjelzett csapatnál is dolgozik a fiatalokkal, akiknek ki álmodhatott volna jobb pályát nála. Az együttműködésből pedig megvalósult Budapest első hivatalos triál edzőpályája. A triálpálya és a pumpapálya egy egyedülálló kombináció lett Újbudán. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kerékpáros technikai képzés fellegvára. A Superior Racing Team edzői stábja évről-évre neveli ki a tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalokat és az Orbitrex csapata pedig örül, hogy ennek részese lehetett.

És ha már a triálpálya, akkor nem mehetünk el amellett, hogy unalomig nézegessétek a többi projektjeinket, hiszen nem csak triálpálya és pumpapálya van a repertoárunkban, hanem singletrail és freeride pályákat is építettünk a korábbi években. Ráadásul nem csak pályaépítés tölti ki az időnket, hanem rendezvényszervezés is. Ezen belül a fő projektünk a Downhill Országos Bajnokság, amely 2022-ben már több mint 300 nevezővel rajtolt el. Ha valamelyik projektünk felkeltette az érdeklődésed és szeretnél hasonlót, fordulj hozzánk bizalommal. Ajánlatkéréshez és érdeklődéshez lépjetek a Kapcsolat oldalunkra. Facebook és Instagram oldalainkon pedig további tartalmakat találtok.

További kérdéseid vannak?

Ha ajánlatot kérnél, vagy további kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot!