Eplény

Singletrail

A Síaréna Vibe Parkban hosszú idő után fellendülni látszik a “hétköznapi” kerékpáros élet. Az elmúlt egy évben sok tárgyalás követte egymást, hogy ismét kialakulhasson egy kiváló kerékpáros centrum a Bakony szívében.

Infrastrukturálisan minden lehetőség adott Eplényben egy kiváló pályarendszer létesítéséhez és a tulajdonosok ezt felismerve kezdtek beruházni egy Bikeparkba. Az Orbitrex csapata pedig nagy élvezettel vállalta el a felkérést a kivitelezésre, ugyanis a mi szívünk is a természet közelségéért dobog elsősorban. Az első ütemben három pálya kivitelezésére szerződtünk a Síaréna Vibe Parkkal, ami összesen 3.8 kilométernyi lejtőzős kerékpározást tesz lehetővé. A négy üléses sílift különlegesen nagy lehetőség mindenki számára, akinek a gurulás jelenti az igazi élvezetet, ugyanis nem kell megküzdened azért, hogy feljuss a hegytetőre, elegendő megváltani a bérletet és egész nap liftezve élvezheted a professzionálisan megépített nyomvonalakat.

Egy dolgot mondhatunk. Ha csodálatos környezetben szeretnél élvezeteseket gurulni, akkor irány a Síaréna Vibe Park Eplényben.

További kérdéseid vannak?

Ha ajánlatot kérnél, vagy további kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot!